tel: +385 1 2040 900
email: info@rox.hr
tel: +385 1 2040 900 | email: info@rox.hr |

OSVRT NA 2016. GODINU

 
OSVRT NA 2016. GODINU
 
 

 

Ukrasi na boru glasnik su najiščekivanijeg doba godine ali nam osim radosti blagdana donose i potrebu da se osvrnemo na godinu iza sebe. Za firmu ROX, 2016. godina bila je dinamična, puna izazova koji su tražili nova rješenja te promjena koje su tražile brzu prilagodbu. U naš asortiman unijeli smo brojne novitete, a posebno smo ga pojačali u bike segmentu gdje smo predstavili dva nova brenda na hrvatskom tržištu – WD-40 Bike i Fischer. WD-40 je najkorišteniji multi-use sprej u svijetu i u Hrvatskoj, a poznato ime sada stoji i iza visokokvalitetne linije proizvoda za čišćenje i podmazivanje bicikla. Fischer je, s druge strane, njemački premium biciklistički brend čiji smo asortiman opreme za bicikle ovog proljeća ponudili i hrvatskim kupcima.

Iz Njemačke nam je stigao i brend Quixx s politurama za popravljanje manjih oštećenja laka i farova automobila, čiju je kvalitetu potvrdio i njemački TÜV institut koji mu je dodijelio Certifikat visoke učinkovitosti. AEG, čija se linija se sastoji od punjača akumulatora, pretvarača napona i ostalih proizvoda automobilska opreme, nastavlja niz poznatih i cijenjenih njemačkih brendova u našoj ponudi.

Uz biciklizam i auto segment, niti segment kućanstva nismo zanemarili. Obogatili smo ga s dva nova brenda – Alpina i Telefunken. Švicarska Alpina sinonim je moderno dizajniranih kuhinjskih i kupaonskih proizvoda, a Telefunken male kućanske aparate karakteriziraju pouzdanost i kvaliteta koje se i očekuje od jednog njemačkog brenda.

Za sve sladokusce, pripremili smo novu liniju kroasana s kremom od vanilije, čokolade i višnje.

Radosno smo dočekali vijest da se nakon osam godina Zagreb Auto Show vraća u glavni grad te smo u travnju sudjelovali na Sajmu gdje smo prezentirali naše premium auto-brendove: WD-40, Nigrin, WUNDER-BAUM, STP, ArmorAll i Osram. Kako nam je more jednako drago kao i automobili, s brendom KH-7 sudjelovali smo i na splitskom Boat Show-u. Tijekom 2016. godine ponosno smo sponzorirali biciklistički Klub Koturaša Jastrebarsko koji su svojemu imenu pridružili i WD-40, a mi volimo misliti da naša vrhunska sredstva za podmazivanje imaju nešto s mnogobrojnim medaljama osvojenim na nacionalnim i međunarodnim mountinbike utrkama.

U protekloj godini bili smo i dio zabavnog show-a RTL-a 'Tri, dva, jedan – peci', a iako sami nismo pekli, naš KH-7 je osigurao blistave radne jedinice i čisto posuđe u svakom trenutku.

U rujnu smo organizirali ROX Jesenski sajam tijekom kojeg smo poslovnim partnerima i kupcima predstavili novi asortiman te pripremili posebne akcijske ponude. Iako smo predani poslu, ponekad se volimo malo i odmoriti od istog, pa je tako posljednji dan Sajma bio rezerviran za zabavu gdje smo se u velikom broju družili s mnogobrojnim poslovnim partnerima, kupcima i prijateljima.

Dok se zadovoljno opraštamo od 2016. godine, želimo zahvaliti svim našim poslovnim partnerima na više nego uspješnoj suradnji u protekloj godini. Planovi za 2017. već su napravljeni, ljestvicu smo podigli još više i spremni smo za nove izazove!

Ususret, vjerujemo, još uspješnijoj 2017. godini, srdačno vas pozdravlja

 

Vaš ROX tim!Objavljeno: 31.12.2016.
 
Istaknute zanimljivosti i novosti

Registracija